ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK


Kérjük amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A megrendelés rögzítésével a VEVŐ kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

 

 ÜZEMELTETŐI ADATOK

  Cégnév : Bánkuti Ferencné

  Székhely : 1067 Budapest Teréz krt. 41. fsz.5.

  Adószám : 68018863-1-42

  Nyilvántartási szám: 51099297

  Statisztikai szám: 68018863-4771-231-01

 

 

  Szerződés nyelve : Magyar

  E-mail : info@ladyfehernemu.hu

  Telefon : 06-1-302-3649

 

A megjelenített termékek kizárólag on-line rendelhetőek meg. A vevő a megrendelt terméket :

     - Személyes átvétel és

     - Előre utalás után házhozszállítással vásárolhatja meg.

    

ÁRAK :

A termékek mellett feltüntetett ár, eladási ár, amely tartalmazza a 27 %-os Áfát, de a házhoz szállítás díját nem. Külön csomagolási díjat nem számítunk fel. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, azonban érvényben mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak. Kivéve a rendszerhiba okozta irreálisan magas,irreálisan alacsony, " 0 " vagy negatív forintos ár.


RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Honlapunk tartalmának megtekintéséhez nem igényelünk Öntől semmilyen személyes adatot. Webáruházunkban történő  vásárláshoz NEM KELL REGISZTRÁLNI! 

FONTOS!

A MEGRENDELÉSEKET SZERDÁTÓL PÉNTEKIG ÁLL MÓDUNKBAN POSTÁZNI!


Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a megrendelt termék.

Az oldalainkon szereplő temékképek minden esetben az adott típusú fehérneműt ábrázolják. A különféle méretű fehérneműk ugyanabban a típusban tehát hasonlóan néznek ki, azonban arányai a méretétől függően eltérhetnek (pl.: egy B és egy G kosaras melltartó mérete miatti termékkinézet eltérése). Az azonos cikkszámon megrendelhető fehérnemű főbb jellemzői  és stílusa  azonban megegyező. Az adott típusú fehérneműt csak egyféle színben jelenítjük meg, de a megrendelésnél eltérő színű változatokban is rendelhető. Ilyen esetekben a fénykép kizárólag a fehérnemű stílusának illusztrálására szolgál.

Rendelését a nap 24 órájában leadhatja.

A rendelések feldolgozása szerdán, csütörtökön és pénteken  történik 10-18 óráig. Ha a megrendelés a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Webáruházunk jelentős árukészlettel rendelkezik, így a megrendelését néhány munkanapon belül teljesítjük. A megrendelés visszaigazolásáról és a várható szállítási határidőről a rendelés leadását követő egy munkanapon belül e-maiben értesítjük.Ha az árucikkből hiány lépne fel és a szállítási határidő meghosszabbodik, akkor 1 munkanapon belül erről is tájékoztatjuk.

Webáruházunk fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések teljesítését / házhoz szállítását/ megtagadja. Erről minden esetben írásban értesíti a megrendelőt. 
 

FIZETÉSI MÓDOK

A webáruházban megrendelt termékek ellenértékét a VEVŐ banki utalással és személyesen tudja kiegyenlíteni.  

 - Személyesen

 - Banki átutalás: A Vevő az áru ellenértékét banki utalással előre egyenlíti ki. Amennyiben Ön ilyen módon szeretne fizetni, kérjük várja meg a visszaigazoló e-mailünket, amely tartalmazza a bankszámlaszámunkat. Az áru ellenértékének megérkezése napján indítjuk a csomagküldést. 

Ennél a fizetési módnál ( előre utalás ) a megrendelt árut, a visszaigazoló e-mailünket követően 2 MUNKANAPIG tudjuk félretenni. Ha ezen idő közben nem kerül kifizetésre a megrendelt termék, akkor töröljük a megrendelést.

                                                                                         
SZÁLLÍTÁS DÍJA, ÁTVÉTEL MÓDJA, HATÁRIDEJE

 A házhoz szállítás díja Magyarország területén   előre utalással 1.400 forint.                                                      

A kiszállításra munkanapokon 8-17 óra között kerül sor, ezért kérjük olyan szállítási címet adjon meg ahol ez idő alatt elérhető.

A kézbesítést megelőző munkanapon értesítjük Önt a csomagszámról, amelynek segítségével, ha szükség van rá közvetlenül is kapcsolatba tud lépni a  kézbesítő futárral.

Webáruházunk számára fontos, hogy a megrendelt termék a Vásárlóhoz sérülésmentesen és biztonságosan célba érjen. Ezért a megrendelt fehérneműket az eredeti csomagoláson felül még egy kartondobozba csomagolva szállítjuk, így az nem sérül, nem koszolódik. A küldemény értéke biztosított, így a szállítás során esetlegesen bekövetkező sérülés esetén Önt semmilyen kár nem éri.

A szállítási díj tartalmaz egy díjmentes másodszori kézbesítést is, így ha Önnek váratlan dolga akad, akkor is biztos lehet abban, hogy megkapja csomagját. Nem kell sorban állnia a postán. Váratlan helyzetben az Ön által megadott telefonszámon a futárszolgálat kapcsolatba lép Önnel.

Házhoz szállításnál a számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Személyes átvételnél ezeket a papírokat az üzletünkben kapja meg.

A várható szállítási határidőről a megrendelés visszaigazolásában e-mailben értesítjük. A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.


Terméket nem áll módunkban külföldre szállítani.

 
ELÁLLÁS JOGA

A Távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999 ( II.5.) Kormányrendelet értelmében a Vásárlónak jogában áll a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül a vásárlástól elállni. A visszaküldés költsége a Vevőt terheli. A visszaküldött áru ellenértékét az Eladó a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül köteles visszajuttatni a Vevőnek. Az ellenérték visszajutattása átutalással történik ( kivéve, ha nem rendelkezik saját bankszámlával ). Elállás esetén az Eladó az átvett vételár, szolgáltatási díj után kamatot nem fizet. Elállás esetén a Vevőt terheli a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítése. Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti írásban a megadott elérhetőségeinken.
 
CSEREGARANCIA, SZAVATOSSÁGI IGÉNY

Termékeinkre ( kivéve harisnya ) a vásárlástól számított 8 napon belül cseregaranciát biztosítunk. A visszaküldés postai költsége a Vevőt terheli. Megrendelés esetén kérjük pontosan ellenőrizze a méretét a megadott mérettáblázat alapján. Ha bizonytalan a méretválasztásban kérjen segítséget a Vevőszolgálatunktól. Felhívjuk Vásárlóink figyelmét arra, hogy csak az eredeti csomagolásban (összes tartozékával együtt), sérülésmentesen (pl.: ne tépjen le róla semmilyen címkét) és a számlával, garancialevéllel együtt visszaküldött fehérneműt tudjuk kicserélni. Használt, kimosott terméket nem áll módunkban kicserélni. Cseregarancia igényét kérjük írásban jelezze a megadott elérhetőségeinken.
Abban az esetben,ha hibás teljesítés - nem azt a méretet, színt, terméket szállítottuk, mint amira a megrendelés érkezett - történt, az áru visszaszállításának és ismételt szállításának költsége webáruházunkat terheli.
Cégünk nem vállal felelősséget a hibásan megadott adatok miatti téves teljesítésért.
Az üzletünkben átvett megrendelések cseréjénél adódhatnak árbeli eltérések, ha az árucsere az üzletünkben lévő árukészletből azonnal történik. ( a webáruházunkban általában kedvezőbb árakkal találkozhat )
Szavatossági igény benyújtására a Ptk. idevonatkozó szabályai, valamint a 49/2003 ( VII.30.) GKM rendelet  "a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről" rendelkezései az irányadóak. A szavatossági igény benyújtására csak akkor van lehetőség, ha a fehérneműt az útmutatásoknak ( bevarrt címke, kezelési utasítás ) megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták. A csomaggal minden esetben küldünk egy az adott fehérneműre vonatkozó kezelési tájékoztatót, amely tartalmazza a ruhaneműhöz tartozó egyezményes jelek jelentését, valamint hasznos tanácsokat a fehérnemű megfelelő kezeléséhez. Ebben az esetben is a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A szavatossági igény benyújtásakor a visszaküldött fehérneműt megvizsgáltatjuk, annak érdekében, hogy bizonyított legyen a tény, a fehérneműt semmilyen külső - hő, olló, vegyi vagy esetleg túlzott fizikai hatás (pl.:szakítás) nem érte. Ha bebizonyosodik a gyártási hiba, akkor azt javítással vagy cserével oldjuk meg a vonatkozó jogszabály szerinti 15 napos határidőn belül. Ha nincs lehetőség sem javításra, sem  pedig cserére, akkor kérhet árleszállítást vagy elállhat a szerződéstől ( ha használatra nem alkalmas a fehérnemű ). A szavatossági igényét írásban kell benyújtania az ügyfélszolgálatunk felé. Ezután munkatársunk elküldi az Ön e-mail címére az elektronikus formanyomtatványt, melyet Önnek ki kell töltenie és aláírva visszaküldenie. A nyomtatvány kitöltésére és aláírására törvényi kötelezettség áll fenn, ezért ennek hiányában a reklamációt nem tudjuk intézni. Szavatossági igényen belüli cserénél az eredetileg megvásárolt fehérneművel egyező paraméterekkel rendelkező modellt áll módunkban küldeni. Ennek költsége webáruházunkat terheli. Méretcserét szavatossági igény benyújtásánál nem lehet kérni, arra a cseregarancia feltételei vonatkoznak.


FÜGGELÉK

Az oldalainkon szereplő termékek nagy száma miatt a felvitt adatokban előfordulhatnak hibák, elírások, ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hibás információt lát oldalainkon vagy kérdése van termékeinkkel kapcsolatban forduljon a Vevőszolgálatunkhoz.  

 


 Ajánlott termékek


Push-up melltartó

diLorenzo combfix

Pántos melltartó

Fanciabugyi

Pántnélküli melltartó

Látogatók


Oldalunkat jelenleg


109 látogató


böngészi.

Kezdőlap | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Elérhetőség